Ръкавичка за почистване на грим Glov Comfort

SKU
GlovComf
Налично
Special Price 9,90 лв. Цена 12,90 лв.
-
+
Кратко Описание
- Почиства всички видове грим само с вода!

- Почиства излишния себум и предотвратява появата на черни точки

- Клинично тествана и доказано 100% хипоалергенна.

- Идеална за всички типове кожа

- Не нарушава естествения pH баланс на кожата и усилва еластичността й

- Нежно ексфолира

- Подходяща за потребители с контактни лещи

- Може да се използва в продължение на най - малко 3 месеца!

 


 

GLOV Comfort е идеалното решение за чувствителна кожа, предразположена към алергии или акне. Деликатните микро влакна почистват порите и премахват всички замърсявания по кожата. Употребата на GLOV Comfort предотвратява раздразнения, тъй като се изпозва само с вода. Влакната на GLOV Comfort са изградени от 2 елемента: Полиамид, отговарящ за абсорбирането на водата и Полиестер, абсорбиращ мастните частици. Балансът на двата елемента щади естествената бариера на кожата, без да я раздразва. Нормалната секрецията на себум и водния баланс .

Спестете време и пари, забравете за памучните тампони, и други ненужни козметични принадлежности, които само заемат излишно място! Кажете "Сбогом" на почистващите лосиони, тоници , масла, кремове, гелове и мокри кърпички! Само навлажнете вашата GLOV, почистете лицето си с нея и .. ГОТОВО! GLOV Comfort е идеалното решение за тези от вас, които държат на ефикасността.

Голям размер и четириъгълна форма за оптималмо почистване на цялото лице!

GLOV Comfort е безмилостна дори към най – упорития грим. Системата четириъгълната форма позволява дълбоко и ефективно почистване. Два от ъглите на GLOV Comfort почистват грима от клепачите и централната част на лицето докато основната част от ръкавичката се грижи за останалата част от лицето, шията и деколтето.

Характеристики
Производител Glov
Write Your Own Review
Оценявате:Ръкавичка за почистване на грим Glov Comfort
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com