0

Иновациите в красотата са тук!

×

Регистрация

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

      Фирма “Арива Груп” ЕООД е основана през 2008г. на територията на гр.София с основен предмет на дейност, внос и дистрибуция на уреди за здраве и красота и козметични продукти. Официален дистрибутор е за едни от най-престижните марки, уреди за разкрасяване в домашни условия Silk'n, Me my elos (IluminageBeauty), RIO, Brissas, доказани на европейския и световен пазар. Това което ни отличава от останалите, е че избрахме иновативни продукти непознати до сега на българският пазар. Показахме че съществуват алтернативи на скъпите професионални процедури в козметичните студиа.

        Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най-силните свойства на човешката природа. От самото си създаване фирмата се стреми да наложи свой имидж и да разширява групата от потребителите си, предлагайки качествени услуги на конкурентни цени. Създадохме www.krasivotialo.com онлайн магазин за удобство на нашите партньори. Стремим се редовно да информираме своите клиенти за качествата и предимствата на предлаганите продукти, за текущите промоции и отстъпки, като по този начин целим задържане на своите постоянни и привличане интереса на нови клиенти.

       Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своя професионален опит и търговски умения, допринясят за нейното успешно развитие. Компанията има сключени дългогодишни договори и работи успешно с големи търговски вериги в България. Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

       Мисията на “Арива Груп” ЕООД е да даде качествено обслужване на своите партньори и клиенти, да предлага висококачествени продукти. Стреми се да обновява своята продуктова група и да води добра ценова и рекламна политика.

Приветстваме всеки нов партньор и клиент, доверил се на нашата мисия, като гарантираме отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес, конкурентни цени и персонално внимание към всеки.

 


Екипът на Арива Груп Ви пожелава приятно пазаруване!
 
Моята количка

Нямате продукти в количката.