0

Иновациите в красотата са тук!

×

Регистрация

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Фотоепилация в домашни условия

15.09.2016 15:06:15 Comments Posted By Ariva Group

    Фотоепилация в домашни условия

 

 

 


Фотоепилацията е най-съвременният, ефективен и безболезнен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират както малки, така и по- големи области. Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина(HPL технология). Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлинна, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.
Трябва да се знае, че космите имат три фази на растеж, които се сменят през различни периоди от време в различните части от тялото и процедурата повлиява само космите в една от фазите на растеж (анагенната), в която коренът на косъма е добре оформен. Когато се спазват препоръките за правилно прилагане на фотоепилацията, ефекта е наистина бърз и видимо дълготраен. Чрез иновативните уреди на Silk
n вече е възможно тези процедури да се правят в домашни условия, без да се губи излишно време и средства.

Тъй като уредите са предназначени за домашна уптреба те са напълно безопасни и клинично изпитани от водещи дерматолози и естетични хирурзи.

Silk’n е наблегнал силно на безопасността. Има специално вградена технология , която не позволява на апаратът да стартира работа докато не е в пряк контакт с кожата - ако уредът се отлепи дори и на милиметър, апаратът спира работа. По този начин светлината не може да попадне върху нежелана част от тялото. За разлика от професионалните уреди в студията, използваната технология тук не предизвиква дискомфорт, болка и неприятни усещания.

Уредите с марка Silk’n са сертифициарани, по всички световни изиквания. Тяхното производсто се осъществява в Израел, където е създадена марката преди повече от 15 години, което е гарнция за качесто. При 90% от потребителите на фотоепилатори Silk’n, ефекта се забелязва сред втората процедура, което потвърждава добрите резултати от употребата на уреда.

Post Comments

Изпрати коментар
* Задължителни полета

Моята количка

Нямате продукти в количката.