0

Иновациите в красотата са тук!

×

Регистрация

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ  ВНИМАТЕЛНО!

С изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че сте запознат и приемате условията, описани по-долу:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА "АРИВА ГРУП" ЕООД ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИТЕ МАГАЗИНИ KRASIVOTIALO.COM, SILKN.BG и GETMAX.EU
Настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ уреждат условията за покупко-продажби през електронния магазин - KRASIVOTIALO.COM, SILKN.BG и GETMAX.EU. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "АРИВА ГРУП" ЕООД и всяко физическо или юридическо лице, посетител на сайта и извършил заявка за покупка на СТОКИ чрез електронния магазин.

„АРИВА ГРУП” (наричана по-долу „Доставчик”), като създател и собственик на този интернет сайт krasivotialo.com, silkn.bg и getmax.eu ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквото и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрила на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.
 

ОБЩИ УСЛОВИЯ
С извършването на поръчка на СТОКИ от електронния магазин, всеки КЛИЕНТ на сайта се съгласява с настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ и се задължава да ги спазва.
Търговско дружество "АРИВА ГРУП" ЕООД е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 201033998.
Под СТОКИ се разбира предлаганите в електронния магазин продукти.
Под КЛИЕНТ се разбира всяко лице, посетител на електронния магазин, което е извършило поръчка чрез натискане на бутона "Поръчка", наличен във виртуалната количка.
Под ДОСТАВЧИК се разбира "АРИВА ГРУП" ЕООД, в качеството му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките касаещи тях.
Всички цени на СТОКИ в електронния магазин са крайни, посочени са в български лева и върху тях не се дължат допълнителни косвени данъци. Цените са за бройка или за определено количество СТОКИ (комплект), без включени разходи за доставка на СТОКИТЕ, освен когато е изрично упоменато. ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира наличността на поръчаните СТОКИ.
ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност и не приема рекламации за повредени СТОКИ в следствие на извършени корекции.
При липса на складова наличност от заявените СТОКИ, ДОСТАВЧИКЪТ, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, уведомява КЛИЕНТА за изчерпването ѝ.
ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите СТОКИ без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаните СТОКИ.
ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, че достъпът до електронния магазин ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в Интернет мрежата и др.
ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да не предоставя посочените от потребителите лични данни на трети лица.
ЗАЯВКИ НА ПОКУПКА НА СТОКИ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН
С натискане на бутона "Поръчка", КЛИЕНТЪТ заявява, че се е запознал с настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва.
ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава на КЛИЕНТА приетата поръчка чрез e-mail съобщение или телефон в рамките на 24 часа след получаването ѝ.
Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
В електронния магазин КЛИЕНТЪТ заплаща поръчаните продукти по един от следните начини:
1)    По банков път
2)    Чрез наложен платеж, при доставка
3)    Покупка от офиса
4)    Чрез PayPal

5) С кредитна/дебитна карта онлайн


С избора на начин на плащане, по банков път КЛИЕНТЪТ изявява съгласие за извършване на авансово плащане на СТОКИТЕ по смисъла на чл. 53, ал.1 от Закона за защита на потребителите.
ДОСТАВКА
Заявените за покупка СТОКИ се доставят на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в срок до 2 (два) работни дни. СТОКИТЕ се доставят подходящо опаковани съобразно вида им и транспорта за доставка.
СТОКИТЕ се предават на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването им от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите СТОКИТЕ документи. В случай, че КЛИЕНТЪТ не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на СТОКИТЕ в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявените за закупуване СТОКИ. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи СТОКИТЕ и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
Съгласно чл. 55, ал. (1) от ЗЗП, КЛИЕНТЪТ има право в срок от 14 работни дни от датата на получаване да върне СТОКИТЕ на ДОСТАВЧИКА. КЛИЕНТЪТ трябва да е съхранил СТОКИТЕ, да не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н трябва да са на стоката). Разходите свързани с връщането на СТОКИТЕ са за сметка на КЛИЕНТА.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА. РЕКЛАМАЦИИ.

На основание чл.55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) КЛИЕНТЪТ в 14 - дневен срок от доставката има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:
     - КЛИЕНТЪТ предварително писмено да информира  ДОСТАВЧИКА на следният имейл адрес: sales@krasivotialo.com, че на основание чл.55, ал.1 ЗЗП се отказва от договора, като задължително посочи: кога и къде ще върне стоката и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока.
     - Стоката да бъде върната лично от КЛИЕНТА или от упълномощено от него с писмено пълномощно с нотариална заверка на подписа лице.
     - Поставената от производителя оригинална опаковка на стоката да не е повредена и да не е нарушена цялостта на поставени от  ДОСТАВЧИКА защитни стикери.
     - Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на КЛИЕНТА.
До момента на обратното предаване на стоката от страна на КЛИЕНТ на ДОСТАВЧИКА, рискът от случайното й погиване или повредждане се носи изцяло от КЛИЕНТА. В случай, че КЛИЕНТЪТ се възползва от правото си по чл.55, ал.1 ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да му възстанови заплатената сума по банков път, в срок от пет работни дни от връщането на стоката.Препратки към други уеб сайтове собственост на трети лица

Наличните препратки от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този сайт. АРИВА ГРУП не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин АРИВА ГРУП по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Препратки към този Сайт

Вие можете да създавате препратки към този сайт от други сайтове, но само според  условията на АРИВА ГРУП. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителя

Съгласно ЗЗП ние от Арива Груп сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

1.       Името и адреса ни -  НА "АРИВА ГРУП" ЕООД, гр. София1124 ул. Тича №3А, партер

2.       Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт

3.       Цената на стоките е изписана С ВКЛЮЧЕНО ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

4.       Стойността на транспортните разходи за доставка НЕ са включени в цената.

5.       Ние не налагаме никакви допълнителни стойности при използването на представените средства за комуникация с нас.

 "АРИВА ГРУП" ЕООД запазва правото си да променя настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ без предупреждение.
Настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ са в сила от 31.12.2011г. "АРИВА ГРУП" ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Промените в УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ не засягат отношенията между КЛИЕНТА и ДОСТАВЧИКА, възникнали във връзка с валидно подадени преди промените заявки за покупка на СТОКИ.

Моята количка

Нямате продукти в количката.